Sindromul Geanina Corondan in campaniile creative

A fost o vreme cand vremea nu era prezentata de domnite la inceput de drum in televiziune*.

Noi, astia din Generatia Pro, ne amintim de rubrica meteo a Geaninei Corondan. Toata lumea se uita la meteo, nimeni nu stia cum sa se imbrace a doua zi, in schimb putea sa descrie fiecare articol vestimentar al Geaninei. Meteo era o emisiune in sine, un one woman show cu unul dintre cei mai excentrici si creativi oameni care au avut joburi la televizor. Cu toate astea, cine mai tinea minte daca sunt precipitatii pe alocuri?

Dupa ce scuturi capul de trei ori, iti revii din uimire, treci peste faza de admiratie si adorare, devii rational. Ce rost are sa fii super creativ, daca la sfarsit ai o gloata de oameni plouati, pentru ca ei se uitau cum dansezi pe harta cand le-ai spus sa-si ia umbrela?

Asta este capcana atunci cand combini un mesaj concret, de obicei transmis intr-un stil sobru si la obiect, cu o creativitate dusa la extem. Risti sa te alegi cu admiratie, insa fara rezultate.

Exista o singura varianta pentru a fi cu capul in nori: sa fii cu picioarele pe pamant si la inaltime. Nu cred in echilibru perfect, nu exista asa ceva, insa este important ca la doua masuri de creativitate, sa se adauge si o masura de pragmatism.

Asta a fost frica mea, la momentul la care am pornit campania Caut Job in Bucuresti. Bineinteles, I’m in it to win it, insa ai mereu in vedere si posibilitatea, chiar daca e de 0.1%, de a exista un esec.

Contacti-ma pentru o oferta de job sau o parere despre campanie

Share, daca va place campania!

Urmariti desfasurarea campaniei aici, pe FacebookTwitter si LinkedIn.

*vezi personajul lui Jojo din Poker (singurul care m-a tinut pe scaun in cinema). Daca tot suntem la capitolul asta, vedeti scena cu cozonacul (si scuzati cacofonia, dar nu gasesc in momentul asta nicio varianta de bun-simt care sa nu fie spoiler)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s