La multi ani, Ora 25!

Onestiul este un oras mic, insa unul sonor. Suntem activi in online si la fel de prezenti in offline. Avem cateva proiecte care schimba viata sociala a Onestiului: Radio Connect cu muzica buna si emisiuni de calitate (care ne aduce si portia de Radio Guerilla in oras), Asociatia Onestin si ziarul Ora 25.

Orasul se exprima prin Ora 25. Este una dintre vocile Onestiului.

Ne place de ei pentru ca au avut curajul sa faca porneasca un ziar intr-un oras in care se apasase butonul Stop la tot ceea ce insemna informare si evenimente sociale.

Asa se prezinta ei:

  Suntem tinerii entuziaști ce  am crescut împreună cinci ani, fără modestie, ca în povești; ne-am format după modelul OM și am construit prin muncă şi solidaritate o poveste de succes: ONESTIN.
Am crescut vertical pentru că la rădăcină am primit apă vie de la cei ce ne îndrumă şi susțin, iar prin acest nou proiect, CENTRUL, dorim să trecem la o nouă etapă în dezvoltarea noastră.
Pentru că avem nevoie de informație, atitudine și  responsabilitate, mergem înainte cu demnitate și încredere. Vom fi patrioți, creativi, constructivi, critici, nepartizani și mai ales obiectivi în toate acțiunile noastre! Viața ne-a maturizat mai devreme decât ar fi fost normal; totul e ca dumneavoastră, cititorii de orice vârstă, să ne luați în seamă. Putem fi generația care va transforma ROMÂNIA, depinde de noi și mai ales de atitudinea dumnevoastră să reușim aceasta!
Vocea noastră va fi de astăzi mult mai „vizibilă”, pentru că în acest timp al orei 25, lansăm Vocea noastră publică: Ziarul Ora 25.

Au un an. Sunt inca la inceput de drum, dar dornici sa invete.

Le spun: La multi ani de forta, creativitate si evenimente! La multi ani de optimism si incredere in faptul ca pot aduce schimbare!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s