De ce bei cafea? Asa vor columbienii

Dragii mei,

Daca Dumnezeu a facut lumea in 6 zile, columbienii au facut lumea drogurilor in 6 ore…Energizant care da dependenta, se ocupa dansii!

– Mi hermanito, cafeaua! Ce facem cu ea? Zburzi ca oaia pe campii, dar nu vorbesti cu usa de la intrare, nici furculitele nu te ataca. E cam light.

– Cojones, productia destul de ieftina, hai ca pe asta o facem legala! Miroase frumos, ce mai conteaza ca are gustu’ naspa. Merge dimineata, dupa pasta de dinti…bleah! Cum spuneam, miroase frumos.

– Da cu marijuna,  ce facem, hombre? Si asta-i cam ieftina…Le facem pe toate legale, ce chochoul ma-sii? Lasa, ca din asta scoatem mai multi bani daca-i ilegala…

– Cojones, despre restu nici nu mai discutam. Gata, toate-s ilegale. Le ajunge cafeaua. Pai, de ce sa le facem legale, daca simplu fapt ca-s interzise le face de 10 ori mai scumpe?

Nu-mi place cafeaua din 2 motive:

1. Pentru ca nu suport sa stiu ca sunt dependenta de ceva.

2. Pentru ca exista o legenda cu oi si ciobani la baza.

Care e faza cu oile si cu ciobanii, anyway?

Legenda Onestiului: A trecut un cioban, Onea, cu oile pe aceste meleaguri si de atunci aceste meleaguri se numesc Onesti. Legenda Bucurestiului: A trecut un cioban, Bucur, cu oile pe acele meleaguri si de atunci, acele meleaguri se numesc Bucuresti.

Legenda cafelei: A trecut un cioban, fara nume, cu oile pe langa niste arbori de cafea. Ovinele au mancat si au inceput sa zburde mai cu viata. Ciobanul curios s-a dus sa vada ce-i? O voce din interior i-a spus, in timp ce-l mangaia pe umar: Ia cu apa, ia cu apa! Ciobanul a luat cu apa si asa a rezultat cafeaua.

Da ciobanul Madridos, da ciobanu Berlinich, cel hipster dintre ciobani….Haideti, cojones, ca e prea de tot.

Ah, inca un motiv pentru ca nu beau cafea: oricum ma trezesc buimaca, oricum imi ia jumatate de ora sa devin o persoana normala. Sa mai stiu ca printre toate ritualurile mai exista si prepararea cafelei….Cade satelitul pe mine! Am redus micul dejun la un bol cu cereale ca sa nu existe activitati elaborate: iei bolul, pui cereale, torni lapte, pui la cuptor, scoti de la cuptor, in 2 minute e gata, in 4 minute ai si mancat.

Luati cu apa! 2 litri pe zi!

 

Anunțuri

2 gânduri despre „De ce bei cafea? Asa vor columbienii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s