Megamind, the supervillain/ Gru, the villain

What’s the difference between a villain and a supervillain? Megamind: PRESENTATION

In 2010 avem „mitul villain-ului” in animatie: Depicable me cu deprimatul Gru si adorabilul Megamind. In sfarsitul mi s-a indeplinit un vis din copilarie (cel putin din copilaria mea :P): personajul negativ a ajuns in centrul atentiei, a castigat lupte, a devenit placut si iubit. Tom si Road Runner (la asta chiar sufeream) au fost in sfarsit razbunati!!!

In Despicable me, Gru, the villain, incearca sa se foloseasca de trei fetite orfane spre a-si invinge adversarul insa se vede invins de…instinctele paterne. Nu este in niciun caz de lasat deoparte, plus ca are un personaj memorabil: Agnes. Special pentru Sorin:

Vorbeam de „presentation” mai devreme. Megamind „are cu ce”, are superputeri plus un supercreier….si un supermare cap. Albastru (credeati ca va fi superalbastru, huh? :)))).

Animatia se insipira din si parodiaza „Superman”. Megamind vine de la mamica lui Shrek, Dreamworks, si are umorul de calitate cu note de sarcasm (love them) si potentialul de serie pe care l-a avut si morocanosul capcaun. Asa animat cum e el, filmul o arde filosofic:  necesitatea dualitatii – imposibilitatea existentei binelui fara rau si invers, continuele transformari pe care circumstantele le pot aduce si concluzia filmului (un mare cliseu): destinul ni-l construim singuri. Daca toate astea nu au importanta, uitati-va macar pentru portia buna de ras pe care o veti primi inca de la inceputul filmului:

„I was eight days old and still living with my parents. How sad is that?! Clearly it was time to move on!” Pe mine m-a busit rasul rau la partea asta mostly because I am 24 years old and still living with my parents. How sad is that?! : ))

Think Megamind!

Anunțuri

2 gânduri despre „Megamind, the supervillain/ Gru, the villain

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s